Blogger için Facebook Sayfa Eklentisi

Blogger için Facebook Sayfa Eklentisi

Sosyal medyanın günümüzde her alandaki etkisi tartışılamaz derecede önemlidir. Hemen her şey sosyal medya üzerinden duyurulur, öğrenilir ve paylaşılır. Önceden haberleri ilk elden akşam saat 7'de başlayan ana haber bültenlerinden izlerdik. Şimdi ise ana haber bültenlerinde sosyal medyada paylaşılan olayların tekrarını izliyoruz. Kısaca şunu demek istiyorum blogunuzu takip eden kişilerin size ulaşması, sizin paylaştığınız yeni içerikleri takip etmesi git gide zorlaştı. Çünkü artık yeni olan her şeyin Facebook, Instagram, Twitter gibi sosyal medya ortamlarında ana sayfamıza düşmesine alıştık. Blogunuzda Facebook sayfanızın reklamını yapabileceğiniz ve sayfanızı tanıtabileceğiniz bir eklentiye ihtiyaç duyuyorsanız, aşağıdaki yolu izleyerek bu eklentiye sahip olabilirsiniz.

İlk olarak Blogger > Yerleşim > Gadget Ekle yolunu izleyerek HTML/JavaScript eklentisi ekleyelim. Daha sonra bu eklentinin içerisine aşağıdaki kodları yapıştıralım. https://www.facebook.com/4moblog yazan yere kendi sayfa adresinizi yazın ve kaydet diyin. Artık Facebook Sayfa Eklentisini blogunuzun uygun olan her yerinde kullanabilirsiniz.

<iframe src="//www.facebook.com/plugins/likebox.php?href=https://www.facebook.com/4moblog&width=292&height=258&colorscheme=light&show_faces=true&border_color&stream=false&header=false&" style="border:none; overflow:hidden; width:300px; height:258px;" ></iframe>

Daha iyi bloglar için...
Blogger için Facebook Sayfa Eklentisi Blogger için Facebook Sayfa Eklentisi Reviewed by Mustafa Aydın on 1/07/2018 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Lütfen yapacağınız yorumların bizim için değerli olduğunu unutmayın. Aklınıza takılan herhangi bir şeyi ister yorum kısmından isterseniz de iletişim sayfasından bize sorabilirsiniz. Spam, reklam vb. yorumlar onaylanmayacaktır.