Blogger Hit Kaybına Uğramadan Kalıcı Bağlantı Nasıl Değiştirilir?

Bazen bağlantılarımızı/linklerimizi düzenlemeyi unuturuz. Blogger bize otomatik olarak bağlantı atar farkına bile varmayız. Üzerinden bir süre geçtikten sonra farkına varırız ki iş işten geçmiş olur. Şahsen benim başıma böyle bir olay  geldi. Tabii o zamanlar bunu bilmiyordum. Aklıma geldi de bende burada bu konuyu anlatma gereği hissettim. Yeni başlayanlara faydalı olacağını düşünüyorum. Bu konuyu okumadan önce daha önceden yazmış olduğum Kalıcı Bağlantı Nedir? Nasıl Yapılır? konusunu okumanızda da fayda var.
Blogger Hit Kaybına Uğramadan Kalıcı Bağlantı Nasıl Değiştirilir?
Kalıcı bağlantı dediğimiz şey SEO açısından önemli bir yer teşkil etmektedir. Bağlantılarımızın gelişi güzel, konuyla alakasız olması ne Google'ın hoşuna gider ne de bunu fark eden kişilerin.

Lafı yine çok uzatıyorum.. Sadede geleyim. Öncelikle sorunlu olan içeriğinizi Düzenle dedikten sonra sağ üstte bulunan Taslağa döndür seçeneğini tıklıyoruz. Artık içeriğimizin kalıcı bağlantısı düzenlenebilir hale gelmiş durumda. Burada dikkat etmeniz gerekenleri aşağıya yazıyorum.

1- Türkçe karakter kullanılamaz.
2- Boşluk kullanılamaz yerine "-" kullanılır.
3- "_" kullanmaktan kaçının onun yerine "-" kullanın.
4- Kalıcı bağlantımız muhakkak yazımızla ilgili olmalıdır.

Doğru: kalici-baglanti-nedir-nasil-yapilir
Yanlış: kalc_baglant_nedir_nasl_yaplr

Kalıcı bağlantılarınızı bu kurallara göre düzenlemeniz faydanıza olacaktır. Düzenledikten sonra yayınlayabilirsiniz. Mevzu bahis içeriğiniz ne hit kaybına uğrar ne de başka bir şey.

Daha iyi bloglar için...
Blogger Hit Kaybına Uğramadan Kalıcı Bağlantı Nasıl Değiştirilir? Blogger Hit Kaybına Uğramadan Kalıcı Bağlantı Nasıl Değiştirilir? Reviewed by Mustafa Aydın on 1/03/2018 Rating: 5

1 yorum:

  1. Hocam eksik bilgi vermişsiniz.Daha sonra eski linki yeniye yönlendirmek gerekiyor.

    YanıtlaSil

Lütfen yapacağınız yorumların bizim için değerli olduğunu unutmayın. Aklınıza takılan herhangi bir şeyi ister yorum kısmından isterseniz de iletişim sayfasından bize sorabilirsiniz. Spam, reklam vb. yorumlar onaylanmayacaktır.